dijous, 13 de setembre de 2012

INDEPENDÈNCIAIgual que amb les persones, els països també necessiten ser independents quan arriben a una certa edat. Sembla que Catalunya ha arribat a la majoria d'edat i vol la independència.

Ens van vendre una autonomia que no ha estat mai tal, se'ns ha dit que ja decidíem part dels nostres assumptes, però en realitat, la relació entre Espanya i Catalunya ha estat desigual, se'ns ha utilitzat i alhora se'ns ha maltractat. També se'ns ha desvalorat i s'ha intentat (i en moltes ocasions, aconseguit) donar una mala imatge de qui som a la resta d'autonomies i també a l'estranger. Un exemple bastant típic de relació psicopàtica. Els polítics catalans s'hi han avingut, però la gent del carrer, com jo mateixa, diem prou.

Necessitem separar-nos d'Espanya i fer la nostra i cometre els nostres propis errors, però ara seran els nostres i només nosaltres els podrem esmenar. La consciència col.lectiva dels catalans ha fet un pas endavant i tenim força. Només des de la independència es pot tastar la llibertat!

Em sento agraïda per tota la gent que va sortir al carrer i a l'ambient tan maco que es va crear i també per la bona feina de l' Assemblea Nacional Catalana (ANC).