dissabte, 27 d’octubre de 2012

Simplifica la teva vida (2)

 
5. Desfés-te de la gespa, no en siguis un esclau. Si no t'agrada la feina de jardí, busca alternatives, com espècies normalment conegudes com a males herbes que poden cobrir el terra quasi sense manteniment.

6. No compris diaris. Pots saber sobre l'actualitat mirant una web un cop per setmana. T'estalvies diners, temps i mal de caps, amb el volum de notícies depriments o superficials que hi sol haver als diaris "mainstream".

7. No contestis el telèfon només perquè soni. Prioritza i dóna importància a la teva tranquil.litat i al teu descans tenint alguns moments d'incomunicació al llarg del dia. Si dorms la migdiada o estàs fent quelcom relaxant, no ho interrompis per córrer cap al telèfon. Ja veuràs qui t'ha trucat o sentiràs el missatge després.

8. Fés vacances a casa. No cal sortir corrents cada vegada que tenim uns dies de vacances, es pot aprofitar per gaudir de la tranquil.litat de no haver de fer res en concret, de no tenir una agenda, de sortir a passejar sense presses i també conéixer més el nostre propi entorn (barri, ciutat, comarca...).

9. Fés el que realment vols fer. Sento que aquest és el millor consell. Poder anar fent aquest camí de realment fer el que volem fer, saber dir no i saber prioritzar. Anar delimitant que és el realment important i el que més ens satisfà i emplena i fer-ho passar davant sempre que sigui possible.

_________________________________________________

Si t'agrada aquest post, també et podrien interessar els següents:


Simplifica la teva vida 1
Simplifica la teva vida 3
Simplifica la teva vida 4
Simplifica la teva vida 5