dimecres, 12 de desembre de 2012

Simplifica la teva vida (3)

10. Compra't un cotxe de segona mà. Això suposarà un estalvi important d'entrada. S'ha de tenir en compte també que un cotxe nou perd gran part del seu valor només sortir del concessionari. L'assegurança també serà més barata.

11. Prescindeix del gimnàs i els aparells de gimnàstica i surt a caminar. No hauràs de pagar quotes i prendràs l'aire fresc i et tocarà el sol. Si tens possibilitats de passejar a prop d'arbres o alguna zona verda, a més, estaràs en contacte amb la natura.

12. Vés a dormir ben aviat un dia a la setmana. Si pot ser, cap a les 9. Et recuperaràs del cansament acumulat.

13. Simplifica la farmaciola. No cal tenir tants medicaments. Mirem més les causes de les enfermetats i no ataquem tant els símptomes. Igual amb una mica més de descans o modificant una mica la dieta podem prescindir de tanta aspirina pel mal de cap o antiàcid per l'estòmac, per dir només dos exemples.

14. Modera la velocitat al volant. Circular dins els límits establerts de velocitat resulta més segur per a tothom, més barat i menys tens per al conductor. Aquest me l'he d'aplicar a mi mateixa ja, que sempre corro més del compte, em tenso molt i ja he rebut més d'una multa per excés de velocitat, a part de la benzina que gasto.

_________________________________________________

Si t'agrada aquest post, també et podrien interessar els següents:


Simplifica la teva vida 1
Simplifica la teva vida 2
Simplifica la teva vida 4
Simplifica la teva vida 5