dijous, 28 de febrer de 2013

Simplifica la teva vida (5)

20. Sigues tu mateix. Deixa de fingir, no saps l'energia que tindràs disponible. No vulguis ser com ningú altre, ni assemblar-te a ningú més, deixa't sentir una mica i actúa només des de tu, desplega't, sigues valent, com tu només hi ha una persona: tu. Un món ple de persones que són elles mateixes és un món fascinant i ric ple de persones úniques per conéixer.

21. Fés una sola cosa a la vegada. Aquesta me l'apunto de les primeres. Primer cuinar, després menjar, després llegir, després el que sigui, res de tot a l'hora! No hi ha manera de disfrutar i relaxar-se fent de tot alhora.

22. Agafa't el temps necessari per mirar la posta de sol. Aquest estiu ho vaig uns quants vespres i és espectacular. Cada dia colors i tonalitats diferents, ocells que volen cap al niu, perdre's amb la infinitat del cel i anar notant els canvis que es van produïnt amb tranquil.litat, poques coses hi ha més relaxants i és gratis!!

23. Digues que no. Quan una activitat no et ve de gust, digues que no a qui t'ho proposa. Jo ja em vaig permetent dir que no en tinc ganes, que em sento cansada i prefereixo estar a casa descansant i relaxant-me sense haver de buscar-me altres excuses. Però si no ets capaç de fer això, busca't alguna excusa i dóna't el permís per fer quelcom que et vingui de gust fer.


_________________________________________________

Si t'agrada aquest post, també et podrien interessar els següents:


Simplifica la teva vida 1
Simplifica la teva vida 2
Simplifica la teva vida 3
Simplifica la teva vida 4


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts bons consells alguns facils de portar a terme i alguns no tant :-)
Però si penso que si els portessin a terme seriem mes feliços la veritat però tb en la realitat en la que vivim moltissima gents li agradaria seguir-los però no poden o perquè tenen problemes economics, familiar o de feina a vegades solen ser sencilles però complicades de dur a terme
Una abraçada

Isabel Pareja ha dit...

Gràcies pel comentari. Hi ha situacions que no permeten depèn de què, és evident. Però en alguns casos és més un tema de prioritzar o de valors. Quan no pot ser, doncs no es pot simplificar, però si és possible, val la pena fer-hi alguna cosa, no?
Una abraçada.