dimecres, 17 de juliol de 2013

Teresa Forcades i Arcadi Oliveres i El Procés Constituent

La situació actual demana unió i acció, però una acció específica i cap a un lloc determinat. S'ha fet un manifest i hi ha una pàgina on us podeu adherir:

http://www.procesconstituent.cat/

Jo m'hi apunto.

Copio del programa Singulars de TV3:

Teresa Forcades i Arcadi Oliveres impulsen la formació d'un moviment social que ha de portar a la creació d'una candidatura popular i unitària a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. 

Han elaborat un manifest on s'exposen una sèrie de propostes de canvi social, polític i econòmic que serveixin per obrir un ampli debat en assemblees locals de tots els pobles de Catalunya. Aquest procés des de baix ha de culminar amb la creació d'una candidatura unitària que convocaria l'assemblea constituent que hauria de portar a la independència de Catalunya. Ells no seran candidats a les eleccions, però sí impulsors de tot el procés. 

Entre les propostes de la plataforma que impulsen Teresa Forcades i Arcadi Oliveres hi ha l'expropiació de la banca privada i el fre a l'especulació financera, una reforma electoral i mecanismes de control dels càrrecs electes, reversió de totes les retallades, moratòria dels desnonaments i dació en pagament retroactiva.

I el programa en qüestió:


També et pot interessar:
L'economia del bé comú
Arcadi Oliveres i les perversions financeres del capitalisme
Teresa Forcades i la no ètica del capitalisme