dimecres, 23 d’abril de 2014

Com ens apropem els homes a les dones i les dones als homes?

L'home és físic, s'apropa, abraça, acaricia, toca, escurça distància físicament. La dona parla, explica el que li passa, li demana a l'home que què li passa a ell, necessita un apropament més des de la comunicació verbal. Vol dir això que els homes no necessiten parlar i comunicar-se? No, però no és així com es solen apropar a la dona, són més directes amb el contacte físic, venen més des d'aquí. Vol dir que les dones no necessiten el contacte físic? No, però una dona primer diu com se sent o li demana a l'home en què està pensant o li recorda que han de parlar d'alguna cosa pendent, després ja arribarà al físic.

M'estic referint a relacions ja una mica establertes, no al moment en que es coneixen. Em refereixo a quan ja l'home i la dona es van mostrant més amb com són de veritat.

Això ho he acabat de posar a la consciència avui. Quantes vegades he rebutjat a l'home quan em venia físicament, perquè jo volia que em vingués des de la parla, des de la comunicació verbal primer. L'home aquí s'exposa, demostra una necessitat, per ell el primer de tot és la necessitat d'una connexió física amb la dona i així està mostrant-se des de la seva masculinitat. Que el rebutgin aquí no ha de ser ni agradable ni fàcil.

La dona que quan vol parlar es troba amb un home que no l'escolta o no li presta prou atenció, que li diu que es preocupa massa, que dóna masses voltes a les coses, que és complicada, també se sent rebutjada, perquè la seva manera de buscar la relació és aquesta, és des de la connexió i la comunicació verbal.

Som diferents i ens podem ajudar els uns als altres respectant, acceptant i cuidant aquestes diferències. L'objectiu d'uns i altres és trobar-nos en el fons, per molt defensats que estiguem. Si no tenim en compte les diferències, costarà molt més que això es pugui donar. No sé si uns són de Mart i les altres som de Venus, però sí que hi ha molts moments que per a mi un home és com un extraterrestre i ja hem sentit a tot arreu com els homes ens diuen a les dones què complicades i dificils d'entendre que ens troben.

Us ressona això que explico? És quelcom que també heu viscut o la vostra experiència és diferent?